Ge mig en ursäkt till att slå!

Fröken Flora förtäljde idag för mig att jag har förbättrat hennes språk - detta glädjer mig i tusenfalt. Jag önskar att jag kunde posta inlägg mer ofta - men jag måste tyvärr säga att Södra Latin har tagit död på min kreativa ådra! Varför måste alla vara så politiskt korrekta och fina i kanterna? Det är ju inte roligt. Inte underhållande alls. Då får jag ju ingenting att klaga på - annat än att ingen är sig själv, utan trippar runt på tårna. Gotta be right, gotta do right. (Dead Poets Society)

Nej, tacka vet jag min gamla skola. Sverigedemokrater och femte generationens invandrare från Italien som bröt på persiska. Det är grejer det! Eller min älskade vän Madam Isabel ("Madam" är ju egentligen helt fel titel, då Madam Isabel inte är involverad i något som helst slags giftemål. Men jag benämner henne ändå med "Madam" då det låter mer värdigt och ärofullt än andra benämningar) som av lägre intelligensstående varelser kallats för "mys-kommunist" - en benämning som jag finner väldigt behaglig och otroligt triggande. Inspiration! Kreativitet! Ren och skär dumhet!

Jag bryr mig inte om ifall du pratar korrekt eller vacker svenska. Jag bryr mig inte om ifall du skriver fel i ett sms. Allt jag vill, är att människor ska stå för vad de säger. Det finns en sekt i United States of America vars syfte och mål är att hata Sverige. De var de som ville att den svenska kungen skulle abdikera när pastor Åke Green blev arresterad för Hets mot folkgrupp. Varför jag tar upp denna sekt är för att de står visserligen för vad de tycker, men då de inte tycker något vettigt eller väsentligt för människans överlevnad, skulle jag inte jag finna dessa personer intressanta i en diskussion.

Åh, ambivalens.

Stå för vad du tycker, men tyck ingenting dumt.
Haha, vem vet, jag kanske har en liten vettvillig fascist inom mig.

Mys-kommunisten myser med mys-kapitalistklassen.

Till fröken Flora:

Förtälja - Berätta
Abdikera - Avgå som kung eller drottning
Väsentligt - Viktigt
Ambivalens - När man känner sig kluven känslomässigt
Fascist - Fascismen var antidemokratisk, antikapitalistisk och antiliberal med starka nationalistiska drag men utan någon framträdande ideologisk rasism, som utvecklades i 1920talets Italien. Med andra ord: Inte bra. Inte charmigt. Men ganska underhållande vad människan kan komma på för att få ett namn på förtryck.
Under 1920-30talet hade vi även Sveriges Fascistiska Kamporganisation, som senare ändrade namn till Nationalsocialistiska Folkpartiet - ett starkt rasistisk parti. Hallelujah.

Snälla notera att jag inte är fascist. Däremot börjar jag fundera på om inte några av våra lärare är det.
Röda Södra!

Kommentarer
Postat av: king of wester

du är bäst! men väsentligt kunde jag, där har vi synomnymen relevant och förtälja och fascist men tack för de andra <3

2008-12-15 @ 23:33:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0