Fel

Nej, det ska vara "Sharkdisk". Historien är den att jag en Halloween stod och väntade i en charkdisk, då ett av biträderna hoppar upp bakom disken, iklädd ett gigantiskt hajhuvud. Detta leder till en hjärtattack från en tant som stod bredvid mig (smärre överdrift. Men hon trillade i alla fall omkull) Charkdisk blir Sharkdisk. Och jag har alltid rätt!

Kommentarer
Postat av: Lola

Lite på hittad historia??? Låter ganska osanolikt.

2009-01-14 @ 20:57:04
Postat av: Sophia

Herre min skapare, vad vinner jag på att hitta på en historia som denna? Ni kan själva titta upp det om tvivel återstår, Siba i Fältöversten, en halloweenkväll för två år sedan. Jag var där med min farmor eller farfar (som troligast, de bor i närheten. Kan inte komma på varför jag annars var i Fältöversten). Hur som haver: historien blev ett internt skämt mellan mig och vännen J.

Charkdisk blir sharkdisk.



Påhittad är dessutom ett ord, inte två. Inte "på hittad". Skulle möjligen fungera på någon slags "Mobil borttappad - hittar du den, lämna PÅ HITTAD plats"-lapp. ALltså där du hittade mobilen. Du kan också 'hitta på' något, men att något skulle vara 'på hittat' fungerar alltså inte.



Liten notis från grammatikpolisen.

(In your face, mf!) Lol.

2009-01-15 @ 19:37:47
URL: http://byebyebirdie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0